En U sofa kan sagtens bruges i et lille rum også
u sofa

En U sofa kan sagtens bruges i et lille rum også

Har du en lille stue, kan det være, at du tænker, at en stor sofa, som en U sofa, slet ikke er noget for dig. Men det kan den sagtens være. En U sofa har typisk mellem syv og ti siddepladser. Det gør, at du pludselig kan få plads til rigtig mange gæster – eller have masser af plads til at ligge og slænge dig. Det er derfor rart at have den ekstra plads, lige meget hvor meget plads du har i din stue. 

Når du køber en U sofa til stuen, må du selvfølgelig acceptere, at den kommer til at tage det meste af pladsen. Der kommer højst sandsynligt ikke til at være plads til andet end sofaen og et sofabord, og det er selvfølgelig noget, som du skal have det godt med. Hvis du ikke har det, er det bedre, at du vælger en mindre type sofa. Hvis du godt kan klare, at din yndlingslænestol og dine bogreoler skal stå et andet sted, handler det derfor bare om at komme i gang med at lede efter en U sofa. 

Et af de steder, hvor du finder et virkelig stort udvalg af denne store sofatype, er på webshoppen zonexlnt.dk. De har virkelig mange forskellige sofaer at vælge imellem. Det vil gøre det endog meget nemt for dig at finde den helt rigtige til dit behov. 

Når du har en lille stue, er det en god ide, at du starter med at se på målene på de forskellige sofaer, inden du bestemmer dig. Det skal jo også være muligt for sofaen at lave det. Men når du tager alle møblerne ud af din stue, har du som regel mere plads, end du regner med. Det handler derfor bare om, at sofaen kan være mellem de to vægge i stuen. På den måde kan du nemt få den klemt ind.