Få et fedt underlag at kigge på med natursten

24 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Med tanke på sådan noget som belægningssten som underlag, så tænker man oftest på, at det skal være sådan noget, som man bruger i en indkørsel, på en gårdsplads eller måske på terrassen. Pointen er, at man indtænker den slags sten til brug udenfor, men man kan faktisk også bruge nogle bestemte natursten til brug indenfor.

Det er jo lidt kedeligt at kigge på et laminatgulv, et betongulv er for koldt og tager tid at støbe. Og selvom det kan se flot ud med et trægulv, så kræver det også en del vedligeholdelse, og der kan være knaster i det og komme huller, som man kan slå sig på.

Nej, man bør vælge nogle natursten, som du kan se nærmere på ved at følg det link, der lige er indsat her, hvor du også kan få inspiration til, hvor du kan lægge dem.

Natursten kan virkelig pryde indenfor

Tjek bare de billeder ud, som der er brugt på hjemmesiden, vi linkede til, hvor du ikke bare kan se forskellige forslag til, hvad man kan vælge af natursten, men også hvor man kan lægge dem henne.

Her er tale om drivhuset, udestuen og sådan set også køkkengulvet.

Det vil føles behageligt at gå på med bare tæer, så du ikke længere skal frygte knaster og splinter fra et trægulv, når du går rundt på dette gulv af sten.

Du kan sammensætte og kombinere mange muligheder med disse natursten, så du kan vælge et meget stringent og ensformigt udseende med stengulvet, eller du kan vælge at lægge dem mere fantasifuldt, så de danner et mønster, som du helt selv har bestemt.

Nu siger vi “du lægger stenene”, men vi mener nu mere i overført betydning, da du kan få professionelle folk til at lægge dem, så slutresultatet kommer til at se virkelig flot ud.