Få fylden i ansigtet igen med filler

10 maj 2021 Astrid Pedersen

Er du ked af, at huden i dit ansigt med årene er blevet slap og får dig til at fremstå træt og uoplagt? Så kan du faktisk give den et ansigtsløft helt uden brug af kirurgi. Dette foregår ved hjælp af filler, en hyaluronsyre holdig væske som i små mængder injiceres forskellige steder i ansigtet. En filler behandling tager under en time, og du skal hverken bedøves før, eller restituere efter, en behandling med filler.

Hvad kan jeg opnå med en filler behandling?

En behandling med filler er for dig som ønsker ekstra volumen i dele af ansigtet som hen over årene har tabt fylde. Dette sker ganske naturligt når niveauet af kollagen i huden efterhånden aftager. Så mister huden såvel volumen som elasticitet, og ansigtet vil som en naturlig konsekvens heraf begynde at hænge.

Med filler er det muligt at genskabe noget af den tabte fylde, og dermed forhindre at de før så udtalte linjer i ansigtet bliver udflydende. Du kan samtidig fremhæve konturerne i dit ansigt ved hjælp af filler og for eksempel få skarpere kindben eller en mere markeret kæbe linje.

Det er populært at få lagt filler langs kindbens buen for på den måde at lave flotte fyldige og brede kindben hvilket samtidig giver huden i den underste del af ansigtet et løft. Mange får også filler i tindingerne hvilket har en god effekt.

Filler i øjenomgivelserne kan give et friskere udseende og komme mærke rander og poser under øjnene til livs. Og så er filler selvfølgelig et populært redskab at tage i brug når man ønsker flotte fyldige læber.

Hvor kan jeg blive behandlet med filler i København?

Hos Inviocare, som er en af de mere velrenommerede skønhedsklinikker i København, kan du få udført kosmetiske behandlinger med filler, Botox og laser. Book tid på https://inviocare.com/behandling/filler/.