Få hjælp af Hviids advokatteam til selskabsret

Få hjælp af Hviids advokatteam til selskabsret

Hviid Advokater er en advokatvirksomhed, som har erfaring inden for et bredt spektrum af områder. Med mere end 27 år i branchen har Hviids team både hjulpet med boligsalg og -køb, arveret, ægtepagter, forsvarsspørgsmål, erstatningssager og, ikke mindst, selskabsstiftelse. Står man derfor over for at skulle stifte eget selskab, kan Hviid hjælpe. Uanset, om det gælder stiftelse af anpartsselskab, aktieselskab, holdingselskab, personselskab eller iværksætterselskab, er Hviid i stand til at behandle sagen. Hviids ansatte er hver især specialiserede inden for et felt, hvor deres viden er baseret på en enorm erfaring. De er derfor i stand til at analysere sager effektivt med øje for juridiske fejlgruber. Hos Hviid er filosofien, at hver enkelt sag skal tilgås med professionalisme. Dette gøres ved, at den advokat, der har ansvaret for sagen, dykker ned i alle dens detaljer. På den måde kan man som klient hos Hviid Advokater trygt stole på, at intet bliver overset.

Hos Hviid sættes der ligeledes en ære i at tilbyde priser, der er til at overkomme. Man kan altid få en indledende samtale over telefonen, som er ganske uforpligtende, og derudover også gratis. Her vil Hviids team benytte deres store erfaring inden for selskabsret til at analysere alle aspekter af den givne sag, og komme med seriøse bud på den bedste handlingsplan og gode råd til, hvad man skal være opmærksom på, når man ønsker at oprette netop denne type selskab. Er man endnu ikke afklaret omkring, hvilken selskabstype, man ønsker at stifte, kan Hviid her være med til at skabe afklaring ved at besvare alle tænkelige spørgsmål. Efter endt samtale står det dog enhver potentiel klient frit for at afslutte samarbejdet. Hviids team vil dog altid stå klar til at hjælpe med at få sagen behandlet af den mest kompetente og erfarne advokat inden for netop den givne selskabstype, hvis man ønsker at gå videre med samarbejdet efter samtalen. 

Hviid Advokater kan hjælpe med at få udarbejdet stiftelsesdokument; skrevet en ejerbog; få udarbejdet forretningsordener og overenskomster; registreret selskabet hos Erhvervsstyrelsen; få udpeget en direktion og eventuelt også en bestyrelse eller et tilsynsråd; skabe et overblik over et selskabs skattesituation; få omdannet fra én selskabstype til en anden og meget, meget mere. Når det kommer til stiftelse af selskab er der mange faser, man skal igennem, og disse varierer alt efter, hvilken type selskab, der er tale om. Det er derfor en enorm fordel at have en professionel med stor erfaring med på sidelinjen, som kan holde overblikket og sørge for, at alt foregår efter bogen.