Få mere adspredelse ved at overdrage vandingen til drypvanding

20 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Tror du, at vandingsanlæg og vandingssystemer kun er til store afgrøder på marker eller store godser med deres haver?

Så tager du grueligt fejl, for det kan være, du ligger inde med en stor have eller andet, der skal vandes, men hvor der faktisk er tale om en helt privat have, som du gerne vil have vandet på en miljømæssig, økonomisk og fordelagtig måde, hvor man vander med drypvanding – som vi kan anbefale – hvor vandet bliver fordelt ligeligt.

Hvor mange gange har man ikke gået ud i haven for at skulle vande den med en vandkande, hvor selvom man elsker sin have, er lidt træt af, at man så tit skal derud for at vande den?

Man er også ret så sikker på, at man vander nogle blomster for meget, mens hækken får for lidt vand nogle gange (og omvendt andre gange), fordi man ikke er god til at øse korrekt.

Og så slider man også på ens krop, og man gad godt bruge tiden på noget andet ellers.

Drypvandingen aflaster dig med vandingsopgaven

Det er her, at sådan et vandingssystem som drypvanding kommer ind i billedet, for det er noget, som du kan få installeret i dine have på en måde, så det passer ind, og det heller ikke bliver uudholdeligt at se på.

Her får du vandet det, du skal have vandet, med den rette mængde vand, hvor der går så lidt som muligt til spilde, hvilket gør, at du sparer penge på vandet, og så er det også godt for miljøet, at der er så lidt vand, man får misbrugt.

Dette er også med til at gøre, at din krop bliver aflastet, og du ikke skal overdrage opgaven til andre, da systemet her påtager sig opgaven for dig.

Og så kan du mest af alt bruge tiden på noget andet, om det skal være forskønnelse af haven – eller du bare vil slappe af!