Få nyt mod på livet med hypnose i Haderslev

10 juni 2021 Astrid Pedersen

Er du nået til et punkt i dit liv, hvor du føler dig sat tilbage i forhold til dine målsætninger? Føler du at du burde kunne gøre så meget mere og opnå langt større tilfredsstillelse og glæde ved livet, men at noget holder dig tilbage? Så kan du med fordel læse videre i det følgende.

Gamle overbevisninger kan hæmme dig i dine udfoldelser

Når du føler at du hænger fast i dit liv kan det sagtens skyldes forældede overbevisninger i dit sind. Disse er blevet plantet i dig siden din tidlige barndom hvor du måske har fået at vide at du er begrænset i dit potentiale.

Muligvis har disse overbevisninger og formaninger tjent som en form for beskyttelse førhen. Men nu, hvor du har brug for at bryde fri og realisere dine indre ressourcer, er disse overbevisninger blot en hæmsko.

Derfor bør du sørge for først og fremmest at gøre dig fri af disse hvis du ikke skal sætte dig selv op til fiasko. Og her kan du med stor fordel benytte dig af hypnose eller hypnoterapi.

Hvad kan jeg opnå med hypnose?

Hypnose er et glimrende supplement til en psykoterapeutisk behandling eller til samtale terapi. Derfor er der mange behandlere, for eksempel psykologer og psykoterapeuter, som samtidig er uddannet inden for hypnose og derfor kan tilbyde hypnose eller hypnoterapi i forbindelse med et behandlings forløb.

Med hypnose er det nemlig muligt at tilgå det ubevidste selv direkte uden først at skulle igennem mange lag af bevidsthed. Din terapeut kan så at sige ”skyde genvej” til din underbevidsthed ved hjælp af hypnoterapi eller hypnose. Det betyder at du vil få lettere ved at ændre de overbevisninger som ikke længere tjener til dit eget bedste.

Du kan læse mere, og bestille tid til en hypnose i Haderslev hos Nicole Hertz på hjemmesiden https://www.nicolehertz.dk/hypnose.