Find den bedste maler på Frederiksberg, når boligen skal sættes flot i stand

Er det efterhånden ved at være så længe siden sidst du satte dit hus eller din lejlighed i stand, at du har glemt såvel dato som årstal? Så er det sandsynligvis på tide, at du sætter et par uger af til en indvendig renovering.

Du kan lige så godt få det hele overstået ad én omgang – afslibning af gulve, maling af vægge, lofter og træværk, samt diverse småreparationer og eventuel modernisering af VVS og el installationer. Så skal du kun tømme boligen én gang – og du vil ikke fortryde at du på den måde kom i bund med renoveringen.

Få dit malerarbejde udført af et professionel malerfirma

Samtidig bør du hyre professionelle håndværkere til at forestå de enkelte opgaver i renoverings arbejdet. På den måde er du sikker på det flotteste og mest holdbare resultat, uanset om det drejer sig om opsætning af fliser og klinker, afslibning af gulve eller indvendigt malerarbejde.

Mange bolig ejere vælger at spare maleren væk, da de selv mener sig godt rustet til at løse denne opgave. Og det er faktisk synd. Et stykke vel udført malerarbejde er kronen på værket oven på en succesfuld renovering, og det helt forkerte sted at spare.

Du skal huske at malerarbejde omfatter meget mere end blot at påføre maling. Skal malerarbejdet gøres ordentligt kræves der både erfaring og håndelag – i hvert fald hvis resultatet skal være smukt, ensartet, og frem for alt holdbart. Det kan være nødvendigt at pudse væggene op på ny hvis pudset er i dårlig forfatning. I visse tilfælde kan det være nødvendigt med opsætning af filt eller en fuldspartling for at opnå et jævnt og ensartet resultet. Og her er du bedst tjent med en faglært maler.

Hvis du og familien er bosat på Frederiksberg kan du altid kontakte Malerkanonen for et skarpt tilbud på maler på Frederiksberg – læs mere på Malerkanonen.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *