Find den rigtige hjørnesofa
hjørnesofa

Find den rigtige hjørnesofa

Der er mange ting, der er gode at tage stilling til, når man er på udkig efter en ny sofa – den første er selvfølgelig, hvilken type der passer bedst ind i netop dit hjem. Der er mange forskellige typer sofaer, og udvalget af meget varieret. En hjørnesofa er imidlertid en klassiker, som er svær at gå gal i byen med – og hjørnesofaen passer ind i langt de fleste hjem, og er en praktisk løsning for mange. Dette skyldes første og fremmest den rummelighed, som en hjørnesofa er karakteriseret af. Hvis man kan lide at have gæster på besøg, så er en hjørnesofa et godt udgangspunkt for gode samtaler og hygge, og hjørnesofaen er endvidere dér, hvor man slapper af efter en lang dag på arbejde. Der findes mange forskellige modeller og materialer, og det er vigtigt at finde den rette løsning til netop dig. Der findes både højre- og venstrevendte hjørnesofaer.

En praktisk løsning

En hjørnesofa kan være en praktisk løsning både i stuen og på et værelse. Man kan få hjørnesofaer, der er en kombination af sofa og seng, og disse kan bruges dér, hvor det kniber med pladsen, eller når man blot ønsker en løsning, der er fleksibel og praktisk. Hjørnesofaen hører dermed ikke kun til i stuen.

Farver og betræk

Det er vigtigt at tage stilling til farve og betræk på en hjørnesofa. Dette er ikke blot pga designmæssige og æstetiske grunde, men ligeledes med henblik på mere praktiske aspekter. Det er nemlig vigtigt at overveje, hvor slidstærkt betrækket er, og om det kan modstå pletter og snavs. Det er hermed også vigtigt at tænke sofaen ind i netop dit hjem – hvis du eksempelvis har små børn, kan det være værd at overveje at få betræk, der er smudsafvisende og let at rengøre. Det varierer ligeledes, hvor slidstærke de forskellige materialer er. Overvej derfor om sofaen skal være i stof, uld, polyester eller andet.