Find skønhedsprodukter som støtter hudens sundhed

17 november 2020 Astrid Pedersen

Lider du af psoriasis, ved du at denne sygdom hverken er befordrende for skønhed eller velvære. Og derfor handler det for dig om at finde den rette hjælp til begrænsning af de gener, som følger med sygdommen.

Hvad er psoriasis?

Psoriasis er en kronisk sygdom i huden, som rammer omkring 2% af befolkningen. Sygdommen er arvelig og uhelbredelig, og kan bryde ud alle steder på kroppen. Dog ses psoriasis ofte i hårbunden og på albuer og knæ samt omkring neglene og i ansigtet.

Psoriasis optræder i lejlighedsvise udbrud af varierende styrke og varighed, og kommer til udtryk som store områder med rødmen og hævelse samt tør og sprukken hud som klør og skæller. Selv om psoriasis ikke kan helbredes er der meget du kan gøre for at lindre ubehaget og berolige huden.

Du kan for eksempel investere i en god og fed creme til behandling af psoriasis. En sådan creme vil tilføre huden den næring som skal til for ikke at sprække og skælle, og vil samtidig berolige huden. På den måde vil du kunne reducere kløe og gøre huden både blødere, mere smidig, og knap så rød i tonen. Og så vil du samtidig kunne mindske såvel styrken som varigheden af dit psoriasis udbrud.

Hvor kan jeg finde en virksom creme mod psoriasis?

Hvis du leder efter en effektiv creme mod psoriasis kan du med fordel prøve Vitacreme B12 fra Vitacreme. Vitacreme B12 er klinisk testet og dokumenteret virksom i forbindelse med lindring og reducering af psoriasis.

Vitacreme B12 indeholder det aktive vitamin B12 som er essentielt for hudens evne til at hele og regenererer. Når du anvender Vitacreme B12 tilfører du således huden den næring den skal bruge for at bekæmpe psoriasis udbruddet, og hjælper den samtidig til at hele de skader som opstår i forbindelse med et sådant.

Du kan bestille Vitacreme B12 via den online shop på vitacreme.dk