Her kan du få hjælp til at vælge den rigtige varmepumpe

28 december 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Er du på udkig efter en ny varmepumpe, vil du sikkert også gerne have noget hjælp til at finde ud af, hvilken der vil være den rette for dig. For der findes jo mange forskellige typer af varmepumper, og det kan være svært at blive klog på, hvilken der vil være den bedste. Derfor kan det være rart for dig, at du kan få hjælp til det. 

Et af de steder, hvor du kan få hjælp, er hos firmaet amalo.dk. De har specialiseret sig i at installere og servicere varmepumper. De har derfor et meget godt kendskab til, hvilke varmepumper der vil være de rette i de forskellige situationer. 

Generelt anbefaler amalo.dk altid en panasonic varmepumpe. Det skyldes, at den har en lav tilbagebetalingstid og en høj T-CAP funktion. Den korte tilbagebetalingstid betyder, at besparelsen i forhold til din gamle varmekilde vil have betalt varmepumpen af i løbet af kort tid, og T-CAP funktionen betyder, at varmepumpen både er effektiv i plus- og i minusgrader. 

image

Langt billigere at bruge end VVS’eren

Når du skal have installeret en varmepumpe, vil du typisk skulle have en VVS’er til at komme og gøre det. Allerede der tænker du sikkert, at det kommer til at blive dyrt for dig. Når du skal have en VVS’er til at ordne en opgave, skal du jo ud og give dig et tilbud på opgaven. Allerede der har de brugt en del timer, inden de overhovedet er kommet i gang med opgaven. 

Hos amalo.dk har de fundet en løsning, så de ikke behøver at komme hjem til dig for at give dig et tilbud. I stedet kan du svare på nogle spørgsmål på deres hjemmeside, der gør det muligt for dem at give dig et fast tilbud på opgaven. Der er altså rigtig mange penge at spare ved at bruge dem frem for at bruge VVS’eren.