Hvad skal vi lokke med?
søgemaskineoptimering

Hvad skal vi lokke med?

En af de helt store ting for at opnå god SEO er at få brugerne til at blive hængende på din side og klikke rundt, da det fortæller Google, at de besøgende finder din side relevant. Hvordan får du dem så til at hænge på?

Vi har vist gang i et meta-indlæg om det, vi gerne vil have dig til, og som du gerne skal udrette på din egen hjemmeside: At få folk til at blive på din hjemmeside og helst gerne klikke rundt, så du undgå en for høj bounce rate.

For vi har allerede afsløret det i overskriften til dette indlæg. Du skal lokke dine besøgende med ord, tegn eller vendinger og spørgsmål.

Måske er du mester i at formulere dig, så du pirrer dine potentielle besøgende til at klikke via en kreativ overskrift, men før du hyler op om forfærdeligt “CLICK BAIT!”, så er det værd at understrege, at du selvfølgelig altid skal præsentere det, som du lokker med i indlægget.

Då må ikke skrive: “Her er Jessica Alba nøgen!”, hvis du rent faktisk ikke kan præsentere hende nøgen, når man klikker ind på linket (og du selvfølgelig har fået hendes personlige tilladelse til at vise de billeder).

Men du kan godt skrive: “Her er nøglen til succes med SEO”, hvis du vitterligt mener, føler og har efterprøvet, at her vil du fortælle om noget, der kan hjælpe andre med deres SEO optimering.

Og hvorfor er det så også en god idé at bruge spørgsmål for at få folk til at blive hængende?

 

 

– Fordi man per instinkt vil lede efter et svar længere nede.