Hvordan fremstilles sexlegetøj?

30 april 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvordan fremstilles sexlegetøj?

Dette spørgsmål, som vi indleder denne artikel med, er svært at svare entydigt på.

For der findes nemlig så mange forskellige typer af sexlegetøj, at der er mange materialer, som kommer i spil i den proces.

Men man kan sige som udgangspunkt, at man undersøger markedet og ser, hvad der er behov eller efterspørgsel efter, så man kan lave noget, der ikke er set før, eller man forbedrer noget eksisterende sexlegetøj.

Dette kan gøres efter modeller eller fri fantasi.

Så kommer der en masse materialer i spil og – forhåbentligt – skånsomme kemikalier, afhængigt af om der skal bruges plastik, latex, mekanik eller andet.

Dette medfører selvsagt også, at butikkerne (online som fysiske) har et ansvar for kun at hjemskaffe sexlegetøj, der er skånsomt ved kroppen, da den slags netop skal bruges intime steder, og selv den mindste defekt eller farlige kemikalie kan udfører uoprettelige skader på kroppen.

Men til slut bliver dette produkt enten skabt i hånden eller som samlebåndsproduktion, hvorefter det ender i butikkerne, som du kan købe ved at besøge en fysisk butik eller bestille dem hjem online via en net-sexshop.

Og så starter processen forfra, hvor man undersøger markedet for, hvad der mangler, og så ender man måske med at skabe en bedre version af det, du købte sidst.