Hvornår er det en god idé at skifte de indvendige døre?

12 august 2022 Camilla Sørensen

editorial

Hvis du skal renovere dit hjem, er det værd at overveje, om du også skal udskifte dørene. Nye døre kan ændre dit hjems udseende fuldstændigt – og der er så mange valgmuligheder, at det kan være svært at vide, hvor man skal begynde. Derfor har vi sammensat denne guide til køb af nye indvendige døre – så du kan træffe en informeret beslutning, inden du køber.

Vi anbefaler KLAR, som fremstiller døre efter mål på egen fabrik i Estland og desuden tilbyder prismatch og ti års garanti.

dør

Overveje dette hvis du vil have nye døre

Her er et par ting, du skal tænke over, før du køber nye døre til dit hjem:

  • Dørens stil. Vil du have noget klassisk eller moderne?
  • Dørens materiale. Vil du foretrække træ, glas eller metal?
  • Størrelsen på døren. Sørg for at måle døråbningen, før du bestiller!
  • Dit budget. Døre kan variere i pris afhængigt af alle disse faktorer – så det er vigtigt at vide, hvor meget du er villig og i stand til at bruge

Husk alle disse overvejelser, når du køber nye døre, og vi er sikre på, at du finder de perfekte døre til dit hjem.

Indvendige døre bliver ikke slidte…

I hvert fald ikke på samme måde som udvendige døre. Derfor er det svært at sige, hvornår du skal skifte dem. Det beror mest af alt på en individuel vurdering. Du kan udskifte dine indvendige døre, hvis de er begyndt at vise slitage, eller hvis du renoverer dit hjem og ønsker et nyt udseende.

Hvis du beslutter dig for at udskifte dine indvendige døre, anbefaler vi KLAR. De fremstiller specialfremstillede døre på egen fabrik i Estland – så du kan være sikker på, at du får en dør af høj kvalitet. Desuden tilbyder de prismatch og ti års garanti – så du ved, at du gør en god investering.