Parterapi i Hellerup hos uddannet psykoterapeut

Måske har du fornemmelsen af at løbet er kørt, og at dit parforhold ikke står til at redde. Men dette er ikke altid sandheden. Mange parforhold har godt af en hjælpende hånd udefra som for eksempel en dygtig og veluddannet parterapeut. Flere par, som har gennemført et parterapi forløb, beretter om fornyet gnist og endnu større samhørighed i forholdet. Og så er parterapi da værd at give en chance.

Hvor finder jeg en dygtig parterapeut i Hellerup?

Hvis du og din partner ønsker at give kærligheden og parforholdet en chance mere, er det således en god idé at gå i parterapi. I den forbindelse er det en stor fordel at finde en kompetent og erfaren parterapeut i nærheden af bopælen. Er I bosat i Hellerup eller nærmeste omegn kan I med fordel besøge psykoterapeut Camilla Wisøfeldt.

Camilla Wisøfeldt er uddannet ved Akademiet for Psykoterapi og arbejder primært inden for gestalt og kroppsykoterapi, med stor inspiration fra udviklings psykologi og eksistentiel psykoterapi. Hos Camilla Wisøfeldt vil I opleve terapeutens tilstedeværelse som lyttende og nærværende, og som oprigtigt interesseret i jeres – og i jeres forholds – ve og vel. Camilla Wisøfeldt har gennem hele sin uddannelse og efterfølgende praksis modtaget terapeutisk træning og er selv gennemgået diverse terapi forløb. Dette giver Camilla Wisøfeldt de stærkeste forudsætninger for at kunne gennemføre bevidst og etisk forsvarlig terapi.

Du og din partner er, med andre ord, i sikre og professionelle hænder hos Camilla Wisøfeldt. Camilla Wisøfeldt er rigtig dygtig til hurtigt at kunne se, fornemme og gennemskue problematikkens art, og til at hjælpe jer til selv at nå frem til samme erkendelse. Med et parterapi forløb hos Camilla Wisøfeldt vil I hurtigt kunne se problemerne ovenfra og dermed få de rette redskaber til at gå ind og løse dem på egen hånd.

Du kan læse mere, og bestille tid til parterapi, på camillaw.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *