Power BI Kurser – når dine analyser skal brænde igennem

02 marts 2021 Astrid Pedersen

Skal du eller dine medarbejdere være skarpere i data analyse? Så bør du overveje at lære Microsoft Power BI.

Hvor finder jeg de bedste Microsoft Power BI kurser i København?

Hos 4D, som er en dansk udbyder af IT kurser målrettet det danske erhvervsliv, finder du en række Microsoft Power BI kurser og workshops på forskellige niveauer og med varierende indhold.

Du vil altid kunne finde lige netop det Microsoft Power BI kursus som matcher dine behov og dit faglige niveauer. Og du vil opleve at kurset løbende tilpasses kursisterne og den ballast de hver især har med sig.

Hvilke Microsoft Power BI kurser kan jeg tilmelde mig hos 4D?

4D er leveringsdygtig i flere forskellige Microsoft Power BI kurser. Er du helt grøn inden for Microsoft Power BI kan du med fordel tilmelde dig 4D’s gratis seminar Analyse og rapportering med Power BI. Her vil du først og fremmest få et solidt overblik over Microsoft Power BI og finde ud af om denne applikation er den rette for dig som ønsker at arbejde fokuseret med data analyse og rapportering.

Du kan i forbindelse med dette seminar få en snak med instruktører og vejledere hos 4D som kan hjælpe dig med at finde ud af hvilket Microsoft Power BI kursus som er det bedste for dig. Foruden det gratis seminar kan 4D tilbyde kurser i data modellering med Microsoft Power BI, udfærdigelse af rapporter ved hjælp af Microsoft Power BI Report Builder, samt visualisering og analyse af data med Microsoft Power BI.

Alle kurser tilbydes på både dansk og engelsk. Og du kan altid tage en snak med 4D om tilrettelæggelse af en særlig workshop eller et kursus forløb for dine medarbejdere som tager udgangspunkt i netop din organisations behov for understøttelse af Business Intelligence og research ved hjælp af Microsoft Power BI.

Læs mere på 4d.dk.