Sådan finder du de rette billeder til din arbejdsplads
billeder til væggen

Sådan finder du de rette billeder til din arbejdsplads

Hvis det er dig, der er blevet sat i spidsen for gruppen, der skal vælge kunst og billeder til din arbejdsplads’ vægge, kan det godt være en lidt nervepirrende proces. For skal du vælge ud fra, hvad du selv kan lide? Eller hvad du tror, at de andre kan lide? Måske får du nogle billige point hos chefen, hvis du vælger noget, som han eller hun kan lide. Det kan altså være lidt af en balancegang, og hvis du vælger forkert, vil du helt sikkert komme til at høre for det. 

Et godt sted for dig at kigge, når du er på jagt efter billeder til virksomheden, er på hjemmesiden mynewart.dk. Det er en stor webshop, hvor de har mange forskellige former for billeder. Du kan dermed få inspiration i forhold til, hvad du godt kan lide, og hvad du føler, der vil passe til virksomheden. 

Når du vælger billeder til din arbejdsplads, skal du selvfølgelig altid tænke over, hvor de skal hænge, og hvem der kommer i det rum. Hvis du skal vælge billeder til mødelokaler, er det for eksempel en god ide, at du vælger nogle, der ikke kommer til at stjæle al opmærksomheden. Det må gerne være nogle, der er forholdsvis neutrale, så de ikke provokerer nogle af jeres kunder og samarbejdspartnere, der kommer for at holde møde med jer. 

Hvis I modtager patienter på din arbejdsplads, er det også en god ide at tænke over, hvordan de vil reagere på malerierne. Det skal ikke være nogle, der støder dem. Men det må gerne være nogle, hvor der er nogle detaljer, som de kan sidde og kigge på, mens de venter på, at det bliver deres tur til at komme ind. 

På jeres private kontorer kan du slå dig mere løs i forhold til jeres valg af billeder. Der er det jo bare jer, der skal se på dem. Læs mere https://mynewart.dk/22-billeder-til-vaeggen