Søg ind i dig selv under en ansigtsbehandling

27 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

En ansigtsbehandling kan jo være mange ting, og måske har du også flere steder, som du vælger til de respektive behandlinger, hvis du da ligefrem ikke kan få udført dem alle slags samme sted.

Således er det ikke uvant at finde dig få en ansigtsbehandling i København, hvor du frekventerer dette sted tit.

Det kan være for at få lagt en ansigtsmaske, måske vil du have noget akupunktur i ansigtet; der skal udføres lidt massage i dit ansigt eller noget helt andet.

Vi har jo mange af vores sanser centeret i hovedet, så vi er meget ømme med, hvem der får lov til at røre os her, da det også er meget intimt, men finder man nogle, man stoler på, så kan man falde helt til ro her.

Men hvad skal man så lige få tiden til at gå med imens, når man som regel skal ligge helt stille og ikke bevæge sig?

Den situation skal man netop udnytte!

En ansigtsbehandling fører til indre indsigt

Nogle gange kan man selvfølgelig snakke med dem, der behandlinger en, men hvis der er tale om en ansigtsbehandling, hvor man skal ligge bomstille, så er man lidt fastlåst her, og her kommer det med tiltroen atter på tale.

Men uden at falde i søvn, så kan man netop meditere her og få fokus på sig selv, når man ikke bliver forstyrret af så mange sanseindtryk, eller man tror, at man er nødt til at have ens telefon fremme for at underholde sig – eller man går glip af noget!

Måske misser man netop ud på sig selv, fordi man aldrig giver sig tid til at slappe af, mærke, være til og bare nyde, at man er.

Det er noget, som mange af os kunne have godt af at praktisere, så når man alligevel skal ligge stille under en ansigtsbehandling, så kan man lige så godt udnytte det til at finde ind til sig selv.