Stil de nødvendige krav til din gulvafhøvling i København

03 april 2019 Anders Lundtang Hansen
Stil de nødvendige krav til din gulvafhøvling i København

Når man får en professionel gulvafsliber ud og kigger på ens gulv – som man helst skal gøre, inden man aftaler noget fast, for at få et uforpligtende tilbud – så kan man måske bliver overrasket over, at vedkommende siger, at der er brug for en gulvafhøvling før en eventuel gulvafslibning.

Så står man der med ens åbenbart ret så slidte gulv i København og frygter, man måske skal til at betale for noget unødigt, man ikke havde ønsket sig.

Hvis du dog har skaffet dig en autoriseret gulvafsliber til at komme ud og besigtige dit gulv, kan du dog være ret så sikker på, at personen har den faglige ekspertise og viden til at guide dig bedst muligt.

Gulvafsliberen fra firmaet er ikke interesseret i at prakke dig noget på, som du ikke har brug for, for den slags ville blive opdaget relativt hurtigt, hvis du for eksempel får andre erfarne gulvafslibere til at komme ud at give en anden vurdering.

Den rette gulvafsliber ønsker udelukkende at give dig et tilfredsstillende resultat ud fra de beskrivelser, du kommer med, som du ønsker, dit gulv skal tage sig ud efter behandlingen.

Her kan gulvafsliberen så vurdere, at hvis du skal nå dette ønskede resultat, så er en gulvafhøvling simpelthen på sin plads, før en gulvafslibning eventuelt vil give resultater, der stemmer overens med det, du efterlyser – hvorefter man slutter af med en efterbehandling.

Hvis man netop ikke har den store erfaring eller viden selv med at få slebet og høvlet gulve ned før, så kan man godt lide føle, at man overlader et vigtigt arbejde til en – måske – ukendt person, der skal tage sig af et gulv, som man selv som kunde skal bruge mange gange. Det skal gulvafsliberen ikke.

Vi kan dog godt understrege igen, at du kan være sikker på, at den formfuldendte gulvafsliber vil passe på dit gulv og behandle det, som var det vedkommendes eget gulv.